Margaretha Bjurefalk

Reg. Fastighetsmäklare

Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. När du ger mig förtroende att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag har flera års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedgående marknad.

Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.

Jag började min mäklarkarriär för 17 år sedan.

Mina grundvärderingar genomsyrar allt jag gör för mina nöjda kunder. Jag tillhör dem som är: Äkta, Passionerade Vinnare. Jag är fast besluten att alltid ge det lilla extra. Det är omtanke, engagemang och hårt arbete som resulterat i en växande verksamhet.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen