Nytänk inom Mäklarbranschen!

Vi tillser helheten för våra kunder för bästa resultat

Efter många år i mäklarbranschen vet vi att processen då man köper eller säljer bostad innebär en rad beslut, att man ställs inför oväntade situationer, att flera delar i livet ses över och att man har behov av många olika tjänster utöver mäklartjänsten.

House & Home har därför tagit fasta på just detta.
Vår erfarna fastighetsmäklare lyssnar till just dina behov och skapar ett upplägg som skräddarsys efter dina / era behov. Det kan handla om allt ifrån städning och styling till olika värdehöjande insatser av bostaden eller tjänster för er som säljare. Ni får via oss hjälp med helheten på ett unikt sätt.

Jag, Margaretha Bjurefalk har varit fastighetsmäklare i många år och kände att jag kunde ge så mycket mer än att enbart vara mellanhand mellan säljare och köpare. Det tog jag därför fasta på när jag startade House and Home Fastighetsbyrå och idag har jag samlat ett fantastiskt team med experter som, liksom jag själv, brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder.

Hur gynnar det då dig?
Genom att vi hela tiden utgår från våra kunders behov ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna vid varje försäljning. Vi har dessutom resurserna att göra det! För dig som ska köpa ser vi också till att du har alla de verktyg du behöver för att vara väl förberedd och redo när rätt bostad dyker upp. Din affär blir tryggare och säkrare och förutsättningarna för ett riktigt bra ekonomiskt utfall ökar markant.

Carolina Stegman, vd på Stegman Juristbyrå och den expert som tillhandahåller juridisk rådgivning för våra kunder säger:

”- Jag tyckte det var väldigt spännande att höra om House and Homes affärsidé och att se hur tydligt Margaretha vill tillföra kundnytta på flera plan för att maximera kundens slutliga resultat. Jag är övertygad om att det helhetsperspektivet ger kunderna ett stort mervärde.”

Utöver fastighetsmäklare och jurister består teamet av konstrådgivare, formgivare, inredare och trädgårdsmästare samt rådgivare inom byggkonstruktion och arkitektur.

Vi håller till i Hovås, vilket gör att vi finns i ett centralt läge men också med närheten till vår underbara västkust med hav, klippor och skärgård. Kom gärna och hälsa på oss och drick en kopp kaffe och ta del av alla våra olika expertområden, som vi erbjuder.

Varmt välkommen!