NYTÄNK INOM MÄKLARBRANSCHEN!

House & Home lanserar nu en ny tjänst för dig som både säljare och köpare. Vår kundnytta är att göra bostadsaffären tryggare men också att ge en extra varm hand för ditt hem, dvs att vi erbjuder ett helt nytt och unikt koncept, där du som kund kan få hjälp med allt från försäljning till att snygga till kuddar I soffan. Vi kommer att ha ett stort utbud för att du ska kunna förädla hemmet, både inne och ute, med skickliga samarbetspartners.

Jag, Margaretha Bjurefalk har varit fastighetsmäklare i många år och kände att jag kunde ge så mycket mer än att bara vara en mellanhand mellan säljare och köpare. Jag ville finnas där för mina klienter och ge dem det bästa, vad det gäller bostadsaffärer. Och nu kan jag det, med mitt fantastiska team. Ett team jag kan gå i god för, att det kommer finnas expertkunskap inom alla olika områden som kan bli aktuellt vid en försäljning eller ett köp.

Jag har med varsam hand valt ut ett antal företag/samarbetspartners som levererar hög kvalitet inom sina branschområden. Det ger House & Home möjligheten att erbjuda allt från kostnadsfri rådgivning till att slutföra en nybyggnadsproduktion. Jag vill vara säker på att det som erbjudes dig, som kund, är expertis på hög nivå. Detta ska i sin tur få dig att känna dig trygg och säker vid en affär.

Carolina Stegman på Stegman Juristbyrå (tidigare jurist och ordförande för Mäklarbranschen) är en av de samarbetspartner som numera är en del av teamet på House & Home och hon säger:

”- Jag tyckte det var väldigt spännande att höra om Margarethas affärside och ville givetvis bidra till att tillhandahålla konsumentnytta till bostadssäljare och köpare I Göteborg, då vi jobbar med fastighetsrätt. Vi erbjuder därför alla kunder en kostnadsfri juridisk rådgivning, kring fastighetsrätt. På så sätt vill vi stärka kunderna så de känner sig tryggare i sina sälj- och köpbeslut.”

Utöver mäklare och jurister består teamet av konstrådgivare, formgivare, inredare och trädgårdsmästare samt rådgivare inom byggkonstruktion.

Vi håller till I Hovås, vilket gör att vi finns i ett centralt läge men också närheten till vår underbara västkust med hav, klippor och skärgård.

Kom gärna och hälsa på oss och ta del av alla våra olika expertområden som vi erbjuder. Och så klart bjuder vi på en god kopp kaffe!

Går du i tankarna om att hitta din drömbostad – kom till oss så lovar jag att du kommer känna dig både trygg och säker med vårt starka team som kan förverkliga dina drömmar.

Varmt välkommen!
Margaretha Bjurefalk

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen