Om oss

Vår grundstyrka är vår seniora fastighetsmäklare som framgångsrikt förmedlat bostäder i Göteborg i närmare 25 år. Det kräver olika arbetsmetoder och olika förhållningssätt beroende på målgrupp, typ av bostad och beroende på om marknaden är het eller sval. Vi har nått stor framgång inom alla dessa element.

Utöver vår kompetenta fastighetsmäklare har vi samlat ett externt team av olika spetskompetenser, som finns behjälpliga med allt det som våra kunder kan behöva vid försäljning och för att göra sitt nästa hus till ett hem.
Såväl fastighetsmäklaren som hela det externa teamet arbetar sammansvetsat och är med i olika steg av förmedlingsprocessen för att ge såväl säljare som köpare exakt allt de kan behöva runt sitt bostadsbyte. På så sätt kan vi säkerställa att våra kunder får rätt kompetens och kvalité i varje steg av processen.

Önskar du en tjänst som är av hög kvalité och med fokus på engagemang och trygghet är vi rätt partner för dig. Dessutom blir du under hela processen omsluten av ett helt team med experter som är med i varje steg. En bättre grund för en lyckad bostadsaffär är svår att finna.

Margaretha Bjurefalk

Reg. Fastighetsmäklare

Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. När du ger mig förtroende att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag har flera års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedgående marknad.

Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.

Jag började min mäklarkarriär för över 25 år sedan.

Mina grundvärderingar genomsyrar allt jag gör för mina nöjda kunder. Jag tillhör dem som är: Äkta, Passionerade Vinnare. Jag är fast besluten att alltid ge det lilla extra. Det är omtanke, engagemang och hårt arbete som resulterat i en växande verksamhet.

Externa teamet

Marika Lang

Marika Lang

Konstrådgivare
Susanne Benjaminsson

Susanne Benjaminsson

Ekonomisk rådgivare
Chiara Pignotti

Chiara Pignotti

Formgivare
Patrik Lindqvist

Patrik Lindqvist

Rådgivare inom byggkonstruktion
Martina Bourgström

Martina Bourgström

Trädgårdsmästare
Lotta Jansson

Lotta Jansson

Inredningskreatör
Bence Varga

Bence Varga

Arkitekt
Camilla Billman

Camilla Billman

Marknadsföringsstrateg
Carolina Stegman

Carolina Stegman

Stegman Juristbyrå
Mikael Wallin

Mikael Wallin

Stegman Juristbyrå