Om oss

Vilka är vi?

Vår grund styrka är vår seniora fastighetsmäklare som framgångsrikt förmedlat bostäder i Göteborg i närmare 25 år. Det kräver olika arbetsmetoder och olika förhållningssätt beroende på målgrupp, typ av bostad och beroende på om marknaden är het eller sval. Vi har nått stor framgång inom alla dessa element.

Utöver vår kompetenta fastighetsmäklare har vi samlat ett externt team av olika spetskompetenser, som finns behjälpliga med allt det som våra kunder kan behöva vid försäljning och för att göra sitt nästa hus till ett hem.
Såväl fastighetsmäklaren som hela det externa teamet arbetar sammansvetsat och är med i olika steg av förmedlingsprocessen för att ge såväl säljare som köpare exakt allt de kan behöva runt sitt bostadsbyte. På så sätt kan vi säkerställa att våra kunder får rätt kompetens och kvalité i varje steg av processen.

Önskar du en tjänst som är av hög kvalité och med fokus på engagemang och trygghet är vi rätt partner för dig. Dessutom blir du under hela processen omsluten av ett helt team med experter som är med i varje steg. En bättre grund för en lyckad bostadsaffär är svår att finna.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen