Köpa

Att köpa sitt drömboende eller att börja fundera på en nyproducerad bostad, är ett stort steg. Och kanske inte bara ett utan flera steg som kan vara svåra att förstå och ta ställning till. Det är här vi kommer in. Med våra unika kunskaper har vi allt som du behöver för att kunna fatta välgrundade beslut. Vi finns där för dig och hjälper dig hela vägen, från köp tills att du sitter nöjd i ditt nya hem.

Visste du att vi till och med kan hjälpa dig att inreda din nya bostad så att du får den där extra touchen, som gör att du får en hotellkänsla hemma. Våra inredare hjälper dig att ta fram allt från underbara färger som går ton i ton, där möblerna passar perfekt, till förslag på vilka bestick du ska ha till vardags. Du bestämmer nivån och vi tillser dina behov.

Vi kan också se till att din trädgård får den stilen du önskar då vi har experter inom trädgårdsdesign. En kal trädgård vid nyproduktion som behöver planeras och som ska sätta karaktären på hela utemiljön eller enbart några rabatter som behöver få nytt liv, behoven kan variera och vi finns med oavsett omfattning.

Vi har skapat de bästa förutsättningarna för att göra ditt nya hus till ett hem.

Kontakta oss