Beskrivning

Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.

 • Lånefri förening intill havet med villakänsla.
 • Vi har glädjen att presentera ett smakfullt boende med villakänsla vid havet i exklusiva Hovås.
 • Här bor man med närhet till Göteborgs stad samtidigt som havet intill inbjuder till såväl kvällsdopp som promenader längst vattnet likväl som närhet till båtplats.
 • Inte långt bort ligger också golfklubben och Hovås kallbadhus med sin restaurang. På cykelavstånd ligger Nya Hovås med alla sina affärer och restauranger.
 • Detta boende är ett livsstilsboende för den kräsne som vill bo exklusivt och samtidigt med alla bekvämligheter intill.
 • Alla våningar byggs med villakänsla där varje bostad har egen entré och uteplats. Till varje bostad finns också p-plats.
 • I upplåtelsen ingår uteplats om 24 kvm och mark med nyttjanderätt om 38 kvm.
 • Även juridiska personer godkänns som köpare.
 • Tillträde enligt överenskommelse.
 • BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING = 0 kr
 • Energiklass B = Grönt bolån
 • https://seb.se/privat/lana/bolan-och-rantor/grona-bolanet
 • SEB erbjuder fram till 31 december GRATIS brygglån i samband med bolån
 • Önskar du veta mer om projektet? Gör en intresseanmälan till Margaretha Bjurefalk via formuläret eller ta kontakt och boka visning. Tel 0701-962702
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
05 Juli 2021
Energiklass
None
Elförbrukning
Allmän om området

Ett boende för själen - här möts hav, himmel och land Hovås ligger vid kusten på bekvämt avstånd från Göteborgs centrum. Här finns pampiga villor med anor från förra sekelskiftet, blandat med moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.Det är en plats med anor och karaktär där människor har trivts i generationer. Arkeologer har funnit spår av boplatser, flintverktyg, rösen och hällristningar. Från järnålder finns också minnen i form av en domarring vid Hovås golfbana. Sveriges äldsta GolfKubb som bildades 1902 och 1904 flyttade klubben till Hovås och har här en underbar 18-håls park och seasidebana som erbjuder på omväxlande utmaningar och karaktär. Banan håller alltid mycket hög kvalitet med välskötta och snabba greener. Intill golfbanan ligger Kallbadhuset med sin restaurang. Här kan du ta ett svalkande dopp, en fika på strandcaféer eller njuta av en bit mat på restaurangen. Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar, vackert och mäktigt är det. Ett stenkast från området ligger Hovås småbåtshamn med plats för både segel- och motorbåtar och Säröbanan som gång - och cykelbana från Göteborg till Särö. Det är ett flanörs-och motionsstråk med underbara vyer över hav och land. Vi har glädjen att presentera ett exklusivt boende vid havet i ett område som har rötterna stadigt förankrade i historien och blicken riktad mot framtiden.

Närservice

Nya Hovås – spännande stadsdel i världsklass med småbutiker, trevliga restauranger, caféer och mötesplatser. I Origohuset finns både handel med en ICA butik, vårdcentral och träningsmöjligheter. Spektrumhuset med den fantastiska arkitekturen rymmer butiker, restaurang, sportbar och bibliotek. Här finns även en grundskola för årskurs 4-9. I närheten ligger Brottkärrsskolan för årskurs 0-6. Centrum i Nya Hovås erbjuder olika sorters stora och små butiker samt all service man behöver i ett bekvämt vardagsliv. I närheten finns The House ett attraktivt Coworking-kontor för alla sorters verksamhet.

Kommunikation

Goda kommunikationer till och från stan, med bil, cykel eller buss. Med buss från centrala Göteborg tar det ca 25 min från hållplatsen Hovås Nedre, därifrån är det kort promenad genom Hovås Villastad. Säröbanan erbjuder det vackrast tänkbara cykel - och promenadstråket längs med havet.

Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 103kvm
 • Månadsavgift 3 598 kr VA, renhållning, data/internet,uppvärmning
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion
1
Adress
Skepparevägen-lgh-A-1005
Förening
Brf Hovåsängen
Lägenhetsnummer
A 1005
Postnummer
43650
Ort
Hovås
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 598 kr VA, renhållning, data/internet,uppvärmning
Byggnad
Byggnadsår
2022-2023
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Ventilation - Mekaniskt till-och frånluf
Övrigt om byggnaden
*Grundläggning - Pålning samt betongplatta på mark.
*Stomme - Prefabricerad träkonstruktion som vertikalt bärverk.
*Lägenhetsskiljande väggar - Utförs som lättväggar.
*Mellanbälklag - Betongbjälklag
*Yttertak - Limträbalkar med ovanpåliggande råspånt-skivor och sedumtak.
*Fasad /Fasadbeklädnad - Värmebhandlad Fur - trä/träreglar/isolering/träreglar/gips
*Fönster med aluminium ram - Klarar U-värde på 1,0.
* Uppvärmningssystem - Värme- och varmvatten försörjs via gemensam bergvärmeanläggning. Uppvärmning sker med golvvärme.
* Ventilation - Mekaniskt till-och frånluftssystem med värmeåtervinning via växlare.
*El- anslutning Nätägare är Ellevio.
*VA - anslutning - Kommunalt vatten och avlopp.
TV,bredband, telefoni - Central/kombiskåp i lägenheterna för elkraft, data, tele och TV internt.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Hovåsängen
Antal lägenheter
16
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Lägenheterna är förberedda med fastighetsnät för datakommunikation etc. Internetabonnemang, 250 mb, Digital TV (27 kanaler) router och Tv box ingår i respektive lägenhets årsavgift.
Parkering
16 parkeringsplatser samt gästparkering kommer att anläggas i anslutning i till husen. Samtliga p-platser har möjlighet till el. En av p-platserna kommer att vara handikappanpassad. Det kommer finnas 40 cykelplatser.
Allmänt om föreningen
Fyra byggnader i nära anslutning till varandra.
Byggnad A, B och C är flerbostadshus samt
gemensamt gårdshus. I anslutning
till gårdshuset en källsorterings-anläggning.

Byggnad A
Flerbostadshus i 2 plan med 7 lägenheter, trapphus och teknikrum.

Byggnad B
Flerbostadshus i 2 plan med 5 lägenheter, trapphus, teknikrum, förråd samt hiss till plan 2.

Byggnad C
Flerbostadshus i 2 plan med 4 lägenheter, trapphus, teknikrum, förråd samt hiss till plan 2.
Alla bilder
Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.Högkvalitativt boende vid havet, vissa med havsutsikt. Lånefri förening med låg månadsavgift.
Karta
Anmäl intresse

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Ansvarig Mäklare
Margaretha Bjurefalk

Margaretha Bjurefalk

Reg.Fastighetsmäklare

0701962702

margaretha@houseandhome.se