Beskrivning

Attraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i Askim

  • En trappa upp finner ni denna smakfulla lägenhet med balkong i söderläge. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med 3 rejäla sovrum.
  • Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer, promenadavstånd till skola, förskola och havet.
  • Ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad.
  • Välkommen att kontakta Margaretha 0701-962702 för visning!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
02 November 2019
Energiförbrukning
87 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Elförbrukning
Allmän om området

Askim Varmt välkommen till Askim – med havet, stan och naturen runt knuten. Utmed gamla Säröbanan och Askimsviken ligger Askim, endast 10 minuter från centrala Göteborg och en dröm för dig som trivs i naturen och vid havet men inte vill kompromissa om service, shopping och annat utbud. Alldeles i närheten, i Sisjönområdet, Högsbo och Frölunda Torg finns stort utbud av allt du kan tänkas önska sig. Askim har varit tätt befolkat sedanmedeltiden och än idag väljer många att bosätta sig i den kustnära delen av Göteborg. Här finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Bussförbindelserna till centrala Göteborg och andra områden i närheten är mycket bra. Den gamla Säröbanan som gick från Linnéplatsen togs i bruk i början av 1900-talet och i samband med det blev Askim en populär badort med egen station vid Hult. Askimsbadet är fortfarande en av de mest omtyckta badplatserna i Göteborg med långgrunt vatten, en pir som gör badplatsen lättillgänglig för alla och stora gräsplaner att leka på. Här hittar du också ridhus, flera småbåtshamnar, aktiva segelsällskap och Askimsbadets Surfcenter där du kan testa olika slags vattensporter. För dig som spelar golf finns flera golfbanor, bland annat World of Golf träningsanläggning, i närheten. Promenera längs med Askimsviken eller cykla på den gamla banvaller som leder till flera fina badplatser i Hovås och längre söderut. I öster gränsar Askim till Sandsjöbacka naturreservat. Här kan du koppla av med promenader eller joggingrundor på välpreparerade vandringsleder och elljusspår. Eller varför inte ta ett dopp i de fina badsjöarna Sisjön och Oxsjön. Känn dig som hemma i Askim där du har närhet till allt!

Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 89.2kvm
  • Månadsavgift 6 053 kr värme, vatten, kabel-tv (Grundutbud) och hushållsel.

Budgivning pågår
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Solarvsplan-20
Förening
Brf Askims Stom
Lägenhetsnummer
175
Postnummer
43643
Ort
Askim
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
6 053 kr värme, vatten, kabel-tv (Grundutbud) och hushållsel.
Byggnad
Byggnadsår
1965
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
89.2 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
Försäkring
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 1 200 kr/år
Antal i hushållet
3
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Askims Stom
Antal lägenheter
224
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
2
TV och bredband
Tele 2 och ComHem
Parkering
236 och 24 st laddpunkter för elbilar samt 27 garageplatser

Föreningen har 236 p-platser. Parkeringsplats hyrs separat till en kostnad av ca 200 kr/mån för plats utan eluttag. Parkeringsplatser med eluttag finns till en kostnad av ca 350 kr/mån. I föreningen finns också 27 garageplatser att hyra. Dessa kostar ca 425 kr i månaden utan el och ca 500 kr i månaden med el. Separat kö.
Alla bilder
Attraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i AskimAttraktiv fyrarumslägenhet på Vita Fläcken i Askim
Karta
Anmäl intresse

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Ansvarig Mäklare
Margaretha Bjurefalk

Margaretha Bjurefalk

Reg.Fastighetsmäklare

0701962702

margaretha@houseandhome.se